Dutch |English nl | en

Werken bij Iv

Impact creëren met jouw technische kennis? Join us!

Werken bij Iv betekent werken bij een organisatie waar geen dag hetzelfde is. Met ruim 900 specialisten die dezelfde passie voor techniek delen, bedenk je oplossingen voor de grootste technische uitdagingen van de meest uiteenlopende projecten. Op kantoor of op locatie. Wat het werken bij Iv verder zo leuk maakt? Veel ruimte voor ondernemerschap en eigen ontwikkeling. Zo bepaal je je eigen doelen en krijg je direct veel eigen verantwoordelijkheid in je project.

Arbeidsvoorwaarden op maat voor jou!

Bij Iv vinden we het belangrijk dat we voor alle collega’s een goede match zijn. We werken hard maar daar staat uiteraard iets tegenover. Met onze flexibele arbeidsvoorwaarden kun je zelf bepalen hoe jouw arbeidsvoorwaardenpakket eruit ziet. Een hoger maandsalaris? Kies voor maandelijks uitkeren van je gratificatie en vakantiegeld! Vakantiedagen over? Verkoop ze! Meer vakantie nodig? Koop er dagen bij! Zo past Iv nog beter bij jou! 

Verlof & vakantiedagen
Het liefst zien we je iedere dag maar het is belangrijk om af en toe even op te laden tijdens een vakantie of vrije dag. Je krijgt van ons daarom minimaal 31 verlofdagen per jaar, op fulltime basis. Deze ontvang je per uur, zodat je ze flexibel kunt inzetten. Vakantie is namelijk voor iedereen anders. Daarnaast bieden we je ieder jaar de mogelijkheid om vakantiedagen te verkopen of bij te kopen. En uiteraard hebben we diverse regelingen voor bijvoorbeeld zwangerschapsverlof, ouderschapsverlof, een verhuisdag en meer. Zo blijft alles voor jou in de perfecte balans.  

Reiskosten
Al onze kantoren zijn goed bereikbaar. Woon je in de buurt? Dan moedigen we je aan om met het openbaar vervoer en/of op de fiets naar kantoor te komen. Gezond en goed voor het milieu! Maar hoe je ook naar kantoor komt, bij Iv ontvang je altijd een reiskosten-/Ov-vergoeding en is er voldoende parkeergelegenheid; ook voor elektrische auto’s.  

Is jouw dagelijkse reisafstand meer dan 30 km in totaal? Dan kun je met een kleine eigen bijdrage gebruik maken van een woon-werk auto. Of heb je voor de uitvoering van je werk een zakelijke auto nodig? Dan kom je in aanmerking voor een bedrijfs- of leaseauto.

Jaarlijkse bonus
Naast een vast salaris belonen we jouw harde werk extra door een jaarlijkse gratificatie van 7% van het bruto jaarsalaris. Dit keren we uit in december of op verzoek maandelijks; aan jou de keuze! Daarnaast vieren we successen gezamenlijk en ontvang je daarom als we winst hebben gemaakt in juni een winstuitkering. 

De extra's 
Jezelf blijven ontplooien vinden we belangrijk bij Iv en daar willen we onze medewerkers zoveel mogelijk de ruimte in geven. Ons vakgebied staat ten slotte nooit stil. Zo blijft het werk uitdagend en raken we nooit uitgeleerd. Daarom bieden we iedereen de mogelijkheid om zichzelf door middel van opleidingen en trainingen te blijven ontwikkelen en praat je daar regelmatig over met jouw leidinggevende tijdens een ontwikkelgesprek. 

In mei ontvang je ieder jaar 8% vakantiegeld. Op verzoek kun je dit ook maandelijks laten uitbetalen. Daarnaast regelt Iv je pensioen en betalen we een gedeelte van het basispensioen. Wil je hier meer over weten? Vraag het aan een van onze recruiters tijdens je sollicitatie. 

Flexibel werken
Bij Iv denken we niet in vaste patronen, iedere dag is ten slotte anders. En zo ook iedere medewerker. Daarom zijn onze werktijden flexibel. Je kunt starten s ’ochtends tussen 07.00 – 09.30 uur en eindigen tussen 15.30 - 19.00 uur. Daarnaast is er de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken. Iv zorgt samen met jou dat jouw thuiswerkplek veilig is. Samen met je team stem je af welke werkplek voor jou persoonlijk, voor het team en voor Iv als organisatie het beste werkt. Daarnaast is het ook mogelijk om op fulltime basis (40 uur) vier dagen negen uur te werken en één dag vier uur.

 

Interesse gewekt? Wij zoeken altijd nieuw talent! Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Wil je meer weten over werken bij Iv? Wij vertellen je graag meer.
 
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.