Dutch |English nl | en

PHAReB onderzeeboten

Een tijdsbesparende tool voor het berekenen van bezwijkgedrag

Wanneer een commandant de onderzeeboot voorbij de operationele duikdiepte brengt, moet hij weten wat de risico’s zijn. De ontwerper van de onderzeeboot kan de risico’s berekenen met behulp van probabilistische analyses. Momenteel gebeurt dit aan de hand van numerieke simulaties, maar deze vergen veel tijd. Nevesbu ontwikkelt een nieuwe formule die de informatie in een aanzienlijk kortere rekentijd levert: Pressure Hull Analysis on a Reliability Base (PHAReB). De studie richt zich wel op de toepassing van numerieke simulatie met behulp van de Response Surface Methode of Monte-Carlosimulatie, maar vergt slechts beperkt computervermogen.
 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Albert denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3400 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.