Dutch |English nl | en

Modificatie striptank

Verkorte productietijd dankzij slimme modificaties

De productie van halffabricaten van deze grote internationale producent van oxo-chemicaliën verloopt batchgewijs. Verschillende reactoren voeren een deel van het productieproces uit. In de oorspronkelijke situatie vonden de reactie en het verwijderen plaats in één reactor en vond nabehandeling plaats in een andere reactor. Om de productiecapaciteit uit te breiden, wilde de opdrachtgever de productietijd van de eerste reactor verkorten. Iv-Industrie werkte de benodigde modificaties aan de reactor, apparatuur en het leidingwerk uit en adviseerde de opdrachtgever tot en met de constructiefase.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Ralf denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3700 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!