Dutch |English nl | en

Volume Estimation Tool

Een prijswinnende innovatieve tool

Bij het ontwerpen van een onderzeeboot is het bereiken van neutraal drijfvermogen een van de belangrijkste ontwerpeisen. Om het drijfvermogen van een onderzeebootontwerp te evalueren, is een degelijke inschatting van het gewicht en het volume van een ontwerp van zeer groot belang. Met de door Nevesbu ontwikkelde Volume Estimation Tool (VET) kan al in de vroege ontwerpfasen snel een geschikt startpunt worden behaald voor de hoofdafmetingen, het volume en de deelvolumes van een dieselelektrische onderzeeboot. De tool is zo opgebouwd dat ook de impact van nieuwe vraagstukken op het ontwerp inzichtelijk kunnen worden gemaakt. 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Albert denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3400 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!