Dutch |English nl | en

Submarine Supporting Design Tool

Met een gestructureerde aanpak naar een stabiele onderzeeboot

Moderne onderzeeboten kennen een enorme complexiteit. Bij de keuze voor een ontwerpfilosofie wordt uitgegaan van iteratieve ontwikkelingen, en verschillende ontwerpstrategieën worden vergeleken aan de hand van technische en functionele eigenschappen, kostenaspecten en risico's. Om dit proces inzichtelijk te maken heeft Nevesbu een tool ontworpen die Napa Group heeft opgenomen in zijn softwarepakket Naval Architectural Software Package (NAPA). De tool analyseert het functioneren van onderzeeboten tijdens alle stadia van het ontwerpproces – van de allereerste fase van het conceptontwerp tot en met de afrondende fase van het definitieve ontwerp.
 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Welke vraagstuk wil jij realiseren? Albert praat je graag bij over de mogelijkheden. Neem contact op via 088 943 3400 of stuur een mail. 
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.