Dutch |English nl | en

Nederlandse M-fregatten

Bestrijden van onderzeeboten is een van de belangrijkste taken

De Nederlandse marine wilde haar M-fregatten volledig inzetbaar houden tot 2020, zowel op de oceaan als in kustwateren én in het hoogste geweldsspectrum. Een van de toepassingen waarover de fregatten na de instandhouding beschikken is een innovatief LFAS-systeem, waarmee ze onderzeeboten beter kunnen opsporen dan met andere systemen. Nevesbu was als platform system integrator verantwoordelijk voor het definiëren van de ontmantelingswerkzaamheden, het ontwerp van de nieuwe indeling, de fundaties en alle verbindingen met het schip en het bewaken van de stabiliteit en energiebalans.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Albert denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3400 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!