Dutch |English nl | en

Levensduurverlenging Maleisische korvetten

Vertrouwen in omvangrijke scheepsbouwkundige kennis en expertise

25 jaar oud waren de korvetten KD Kasturi en KD Lekir, toen de Maleisische overheid besloot om hun levensduur met 15 jaar te verlengen. De Maleisische marine wilde een verbetering van de gevechtskracht tegen oppervlakteschepen en onderzeeboten bereiken. Om dit te realiseren zijn de wapensystemen en scheeps(platform)systemen gemoderniseerd. Nevesbu was als platform system integrator verantwoordelijk voor het definiëren van de ontmantelingswerkzaamheden, het ontwerp van de nieuwe indeling, de fundaties en alle verbindingen met het schip en het bewaken van de stabiliteit en energiebalans.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Albert denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3400 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!