Dutch |English nl | en

Bioprocess pilot facility

Een unieke facility voor het vertalen van biobased concepten naar techniek

Om te voorzien in voldoende mogelijkheden en faciliteiten om op grote schaal biobased laboratoriumconcepten te vertalen in technische oplossingen, is een bestaande pilot plant omgebouwd en vergroot tot een bioprocess pilot facility die geschikt is voor meerdere bedrijven en instellingen. Het is een unieke pilot facility annex wetenschappelijke proeffaciliteit voor op te schalen pretreatment-, bioraffinage- en fermentatieprocessen. Deels zijn de bestaande gebouwen aangepast en deels is nieuwbouw gerealiseerd. Iv-Industrie werkte het conceptontwerp van de bioprocess pilot facility verder uit tot een basis of design.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Ralf denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3700 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.