Dutch |English nl | en

Centrumplan Nootdorp

Een aanzienlijke uitbreiding van het centrum van Nootdorp

Met de komst van 148 appartementen, 2.230 m² commerciële ruimtes en 300 ondergrondse parkeerplaatsen heeft het centrum van Nootdorp een aanzienlijke uitbreiding gekregen. De verschillende bouwdelen bestaan uit vijf bovengrondse bouwlagen op de parkeergarage en staan in een S-vorm. Binnen de contouren van het complex zijn twee middengebieden gecreëerd waarvan er één het nieuwe marktplein vormt. Rond het centraal gelegen marktplein zijn alle commerciële ruimtes gehuisvest. Iv-Bouw was betrokken bij het Programma van Eisen, voorontwerp, definitief ontwerp, bestek, realisatie en directievoering & toezicht voor de constructies.

Technische data

Opdrachtgever: ABB ontwikkeling
Architect: Kampman Architecten
Disciplines: constructie
Fasen: PvE, VO, DO, bestek, realisatie en directievoering & toezicht
Oppervlakte: 13.900 m² 
 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Erik denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.