Sportpark Harga

Twee multifunctionele verenigingsgebouwen

Op het sportpark Harga in Schiedam zijn twee multifunctionele verenigingsgebouwen gevestigd en is een geheel nieuw terrein met diverse sportvelden aangelegd. Het sportpark is onderdeel van een grotere gebiedsontwikkeling waarbij park Harga een duurzame, gevarieerde en levensloopbestendige woonwijk wordt. De gebouwen zijn daarom zo toekomstbestendig mogelijk gemaakt. Beide gebouwen zijn vanuit een all-electric concept ontwikkeld. Zonnepanelen en een warmtepomp zorgen voor de opwekking van duurzame energie. Architectenbureau MoederscheimMoonen was hierbij verantwoordelijk voor de architectuur. Iv-Bouw begeleidde dit project van ontwerp tot uitvoering. 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Jeroen denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail. 
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!