Appartementencomplex De Hooghe Delft

De Hooghe Delft

Het gebied rondom het spoor in Delft wordt momenteel grootschalig ontwikkeld en bij een van de nieuwe bouwprojecten genaamd De Hooghe Delft is Iv-Bouw betrokken voor het berekenen en ontwerpen van alle installaties op VO- en DO-niveau en de WABO-aanvraag.

De Hooghe Delft is een multifunctioneel complex met onder andere een kleine parkeergarage, bioscoop, kantoren en woningen. De bioscoop zal zich bevinden op de begane grond en eerste verdieping en het filmhuis Lumen in Delft zal uitbreiden en verhuizen naar deze locatie. De kantoren zullen zich op de tweede verdieping bevinden en de appartementen vanaf de derde tot en met de tiende verdieping.

De Hooghe Delft draagt bij aan een duurzamere toekomst

Iv-Bouw heeft alle werktuigkundige en elektrotechnische installaties uitgewerkt voor de bioscoop, parkeergarage en woningen (kantoren casco). Dit omvat onder andere verwarming, ventilatie, koeling, HWA, tapwater, riolering, verlichting, communicatie, 230V, zwakstroom en brandbeveiliging. Bij het ontwerp zijn duurzame maatregelen meegenomen zoals energieopwekking voor verwarming en koeling door een WKO-installatie met open bronnen, balansventilatie met energieterugwinning, LED-verlichting en PV-panelen op het dak van de woningen.
 
Wil je meer weten over dit project? Jeroen praat je graag bij over project 'De Hooghe Delft'.. Neem contact op of bel 088 943 8335
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv-groep betekend elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Zelfstandig of met een team van topexperts.