Dutch |English nl | en

Rekensheet constructieve veiligheid

Snel en eenvoudig berekenen of exceptioneel transport over een kunstwerk mag

Voor het afgeven van ontheffingen voor exceptioneel transport moet de constructieve veiligheid van kunstwerken aantoonbaar zijn. Iv-Infra ontwikkelde een rekensheet waarmee je als beheerder of eigenaar eenvoudig zelf kan berekenen of de constructieve veiligheid van een stalen of betonnen kunstwerk tijdens exceptioneel transport voldoet of niet. Zo kan de constructieve veiligheid ook betrouwbaar worden aangetoond wanneer er geen budget beschikbaar is om voor elke aanvraag een diepgaande constructieve analyse op te stellen. Iv-Infra stelt de rekensheet gratis beschikbaar aan eigenaren en beheerders van kunstwerken. 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Wouter denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!