Sport en recreatie

Iv-Bouw coacht sportclubs tot een duurzaam succes

Elke sportlocatie is uniek en heeft zijn eigen eisen, kenmerken en mogelijkheden. Dit weet Iv-Bouw als geen ander! Wij hebben inmiddels een aanzienlijk trackrecord opgebouwd aan duurzame sportlocaties. Als onafhankelijk adviesbureau kun je ons inzetten in de engineeringsfase, begeleiding realisatiefase en de exploitatiefase van duurzame sportlocaties.

Wij helpen jouw sportclub graag om koploper te worden
Iv-Bouw levert adviezen op het gebied van energie-verbruik, de optimale energie-productie en slim omgaan met energie. Daarbij houden we altijd rekening met het zo min mogelijk aantasten van de sportieve omgeving en het beperken van de CO2- en stikstofuitstoot. 

Samen kijken we hoe jullie sportclub ervoor staat. Er wordt gekeken naar wat beter kan en welke energiebesparingen mogelijk zijn. Hierbij zullen we gaan voor de meest optimale en economische keuzes. Belangrijk zijn de investeringskosten, exploitatievoordelen, te behalen energiereducties en vermindering van uitstoot. Kan jullie sportclub de duurzame keuzes financieren en welke subsidies kunnen daarbij helpen?

Dit alles bepaalt de terugverdientijd en uiteindelijk de groene eindstreep!

Wil je jouw sportclub aanmelden voor een energiescan? Ga dan naar de website van Sport NL Groen en kies voor Iv-Bouw als energiecoach! 
Meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Jeroen praat je graag bij over de mogelijkheden. Neem contact op of bel 088 943 4335